2TECH

2TECH

Velkommen til 2TECH.dk, der er en officiel forhandler af kvalitetsmærker som Xiaomi, Unagi, Veio, Roborock og Ulefone. Hos os finder du mobiltelefoner, elektriske scootere, produkter til det smarte hjem, kameraer og mange andre produkter, der gør livet både sjovere og nemmere.

Flere af produkterne er specielt designet til at passe perfekt ind i det skandinaviske marked. Hos os finder du det, du har brug for til hjemmet og på farten. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende vores produkter, om os, eller hvis du har brug for produktdele eller service.

East & West Distribution AB er et svensk selskab, baseret i Stockholm, men vi er momsregisteret i Danmark og har et dansk team bestående af Lasse, Linda, René og Anders, der sørger for at du får dine varer hurtigts muligt.

Vores lager ligger i den svenske by Halmstand, kun omkring 100 km nord for Helsingør, hvilket betyder at leveringer til Danmark går ret hurtigt og normalt er fremme på 2-4 hverdage, hvis ordren er placeret inden kl. 13.00.

Hvis du ønsker at blive forhandler af vores produkter eller mærker så kontakt René, på rene@ewdist.com